Royaal en luxueus wonen in het hart van Halle

In het hart van Halle ontwikkelt CAAAP 23 luxueuze appartementen in een kleinschalig boetiekgebouw met authentieke art deco gevel.

ONTDEK HET MODELAPPARTEMENTONTDEK HET MODELAPPARTEMENT

De moderne maar tijdloze architectuur op een A-locatie en de realisatie door een A-(bouw)team illustreert de ambitie van CAAAP om kwalitatieve woonplekken te creëren met een meerwaarde voor mens én omgeving. Jan Soete, interieurcoördinator voor dit project, licht graag de hoge afwerkingsgraad toe.

Moderne, tijdloze architectuur

Vooraleer in te zoomen op het interieur staan we ook even stil bij de bijzondere architectuur van het gebouw. CAAAP ging hiervoor in zee met het gerenommeerde architectenbureau B2Ai. Architecte Sigrid Decramer deelt haar visie: “Bij het gehele ontwerp van NOA’H was vooral het totaalbeeld van de Arkenvest uiterst belangrijk. Door middel van een eigentijdse vormgeving en materiaalgebruik passen de beschermde art deco gevel van het oude Belgacomgebouw en de nieuwe entiteiten zich naadloos in de omgeving.

We kozen voor warme, hoogkwalitatieve materialen. De combinatie van high-end bronzen aluminium raamprofielen met de lichtgrijze baksteen en grote raampartijen zorgt voor een bijzondere dynamiek en harmonie in de gevel.

BMO

Een persoonlijke interieurcoördinator

Bij alle projecten van CAAAP staan de (toekomstige) bewoners centraal. We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Om dit te bereiken, wordt elke klant van aankoop tot oplevering begeleid door een persoonlijke interieurcoördinator. Bij NOA’H is dit Baptiste Margodt.

We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort

Royale ruimtes met aandacht voor privacy

“In NOA’H is de binnenindeling zo ontworpen dat je in elk appartement een bijzonder groot ruimtegevoel hebt” vertelt Jan Soete. “Uitgekiende doorzichten van bij het binnenkomen, een open leefruimte met de volledig ingerichte keuken als centrale ontmoetingsplek, brede en hoge ramen met veel lichtinval zorgen daarvoor. Alle grote, drempelloze terrassen zijn zuidgericht en grenzen aan de leefruimte. Dit zorgt ervoor dat de buitenomgeving naadloos naar binnen overvloeit en een verlengde vormt van je leefruimte. Bovendien zijn de verschillende appartementen zodanig ontworpen dat een maximale privacy gewaarborgd wordt en je zorgeloos kan genieten op je terras met zicht op de groene long van Halle.”

Uitzonderlijke ligging met zicht op groen

NOA’H ligt op een uitzonderlijke locatie in het centrum van Halle. Vanop je terras geniet je van prachtig zicht op het Elisabeth en Koning Albert I -park. “Aan de achterzijde van het gebouw hebben we ook gezorgd voor een groen uitzicht. De groendaken zijn onderhoudsarm, zorgen voor permanent groen zicht en dragen bij aan de duurzaamheid van het gebouw.”

High-end afwerking op maat

“In NOA’H is alles gericht op comfortabel wonen en leven. Er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van mooie, gespecialiseerde toonzalen. Ik begeleid de klanten persoonlijk bij het maken van materiaalkeuzes voor de keuken, badkamer, vloeren en wanden. Zo bieden we een kwaliteitsvolle basis aan met merken als Miele voor de keukentoestellen en Duravit en Hansgrohe voor de badkamer en het sanitair.

In je appartement kan je het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat door de vloerverwarming en de modernste ventilatietechnieken in de leefruimte. In de penthouses kan zelfs een gashaard geplaatst worden.

Verlichting wordt eveneens in detail besproken . Ten slotte bieden we ook de mogelijkheid om voor maatmeubilair te kiezen zodat jouw appartement volledig tot in de puntjes kan afgewerkt worden. ”

Er wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van mooie, gespecialiseerde toonzalen

Met woonoppervlaktes tot 154m² is ruim wonen in NOA’H evident. Baptiste begeleidt je op een professionele manier en helpt je zorgeloos bij de stap van jouw villa naar een appartement.

NOAH plan M

“Vanuit CAAAP doen wij een voorstel voor een doordachte indeling, maar elke klant krijgt de kans om de indeling aan te passen naar eigen wens. Zo krijg ik af en toe de vraag of de keuken meer afgesloten kan worden van de leefruimte, of om de kleine slaapkamer om te vormen tot een bureau. Ik bekijk dit steeds samen met de klant om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen."

Voor NOA’H werd er een speciaal moodboard samengesteld om klanten te inspireren. Zo kan je in één oogopslag zien welke kleuren en materialen mogelijk zijn. Uiteraard werd hier rekening gehouden met het DNA van het project werd gekozen voor een zachte, natuurlijke maar klassevolle stijl gekozen.

Als interieurcoördinator staat Baptiste ter beschikking om tips en advies te geven, maar de klant staat centraal en kiest zelf hoe en met welke materialen er zal gewerkt worden. Zijn doel is om klanten te ontzorgen tijdens het volledige bouwtraject zodat ze zorgeloos kunnen uitkijken naar hun nieuwe woning.

Noah blog 7
Noah blog 1

Benieuwd naar meer?

Meer te weten komen over de afwerking van het project? Contacteer dan zeker Baptiste, hij is steeds beschikbaar om met jou een koffietje te drinken in Brander en samen door het afwerkingstraject te gaan.

Wens je verkoopplannen in te kijken of meer informatie te bekomen over de appartementen? Neem dan zeker contact op met onze makelaar Isa. Zij helpt je met veel plezier verder.

Of heb je ondertussen zin om zelf een koffiebar of zaak op te starten? Op het gelijkvloers van NOA’H zijn er drie unieke handelsruimtes. Contacteer Stéphanie, zij plant graag een afspraak in om jouw plannen verder te bespreken!