Stap mee binnen in het modelappartement van NOA'H

Royaal wonen midden in de stad

2021 was het jaar van onze modelappartementen. Ook in NOA'H In Halle werd een parel gemaakt van één van de ruime appartementen in het oude en prachtige Belgacomgebouw met Art Deco gevel. Hier woon je met zicht op het groen en in het centrum van Halle.

Doordachte indeling

"In het oorspronkelijke plan waren drie slaapkamers voorzien", vertelt Marjan Tack, hoofd interieurcoördinatie bij CAAAP. "Uit ervaring weten we echter dat de derde slaapkamer in veel gevallen wordt gebruikt als hobbykamer of bureau. Daarom kozen we ervoor om deze derde slaapkamer meteen te betrekken bij de leefruimte. Het inpandige terras kreeg zo meer ademruimte en dient als buffer tussen de leefruimte en de extra zithoek of multifunctionele ruimte. Door het gebruik van hoge glaspartijen blijft het ruimtegevoel er en heb je ook een mooi zicht vanuit beide ruimtes."

Het inpandige terras dient als buffer tussen de leefruimte en de multifunctionele ruimte.
Noah blog 1
Noah blog 2

Voorzien van alle luxe

De keuken in dit appartement fungeert als centrale ontmoetingsplek in de leefruimte en vormt de schakel tussen de multifunctionele ruimte en de leefruimte. De keuken is voorzien van alle luxe met een ruim keukeneiland, Miele toestellen, composiet werkblad en extra brede lades onder het kookblad voor ergonomische opbergruimte. In de inkomhal en de leegruimte is een warm parket voorzien, in de overige ruimtes een Ceppo tegel. Het appartement heeft ook twee badkamers: 1 met bad en extra toilet en 1 met een ruimte inloopdouche.

De keuken fungeert als centrale ontmoetingsplek

Kwalitatieve partners

In het volledige appartement werd voor armaturen en verlichting van het Belgische Modular gekozen. Het is een combinatie van de rail en opbouwspots Minude met de inbouwspots Thimble. De kleuren zwart en zilver passen heel goed bij de kleuren van de Ceppo vloer.

Voor werkten we samen met Hartex. We kozen voor een fluweelzilvere tint in de slaapkamers in combinatie met open geweven, transparante gordijnen in de leefruimte die toch voor de nodige privacy zorgen.

Noah blog 7
Noah blog 8

Natuurlijk en tijdloos

Al het losstaand meubilair en de aankleding zoals spiegels, plaids en kussens is van het Belgische merk Ethnicraft. Hun ontwerpen zijn bewust tijdloos en passen bij diverse stijlen. Voor de inrichting werkten we samen met hun start-up Live Light die meubels van Ethnicraft verhuurt.

Tot slot klopten we ook aan bij Living Design in Drongen voor de finishing touch: interieuraccessoires die perfect aanleunen bij de natuurlijke look van Ethnicraft.

Ben je benieuwd naar meer of zie je jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met ons via de contactpagina voor een vrijblijvend bezoek aan ons modelappartement.

Fotografie door Yannick Milpas.