ZIE JE JEZELF OOK
ROYAAL WONEN
IN HET HART VAN HALLE?

Bezoek het modelappartement

zaterdag 16 oktober

Op 16 oktober stellen we voor de eerste keer ons gloednieuwe modelappartement open voor bezoek. Kom langs op de werf in Halle en ervaar zelf hoe wonen in NOA'H écht is

MAAK JE AFSPRAAK MAAK JE AFSPRAAK

  • kleinschalig woonproject
  • 23 appartementen en 3 handelsruimtes

  • centrale ligging
  • zuidgerichte terrassen met zicht op de stad of groen

  • royale ruimtes met aandacht voor privacy
  • stijlvolle en hoogwaardige afwerking

Architectuur

Bij het gehele ontwerp van NOA’H was vooral het totaalbeeld van de Arkenvest uiterst belangrijk. Door middel van een eigentijdse vormgeving en materiaalgebruik passen de beschermde Art-Deco gevel van het oude Belgacomgebouw en de nieuwe entiteiten zich naadloos in de omgeving

NOAH belgacom
NOAH groen
NOA’H is een woonplek met comfortabele, ruime nieuwbouwappartementen die luxe ademen.

Interieur

In NOA’H is de binnenindeling zo ontworpen dat je in elk appartement een bijzonder groot ruimtegevoel hebt. Uitgekiende doorzichten van bij het binnenkomen, een open leefruimte met de volledig ingerichte keuken als centrale ontmoetingsplek, brede en hoge ramen met veel lichtinval zorgen daarvoor.

Alle grote, drempelloze terrassen zijn zuidgericht en grenzen aan de leefruimte. Dit zorgt ervoor dat de buitenomgeving naadloos naar binnen overvloeit en een verlengde vormt van je leefruimte. 

ONTDEK MEER OVER DE AFWERKING ONTDEK MEER OVER DE AFWERKING

Benieuwd naar meer?

Ontdek hoe mooi wonen het is op NOA'H en bezoek ons nieuwe modelappartement. De makelaars geven je graag een rondleiding op zaterdag 16 oktober tussen 10u en 16u. Schrijf je hieronder in! Woonproject NOA'H bevindt zich op de hoek van de Basiliekstraat en de Arkenvest in Halle.

Kan je er niet bij zijn op 16 oktober, maar wens je meer informatie of een persoonlijke afspraak? 

Contacteer dan één van de makelaars op onderstaande gegevens:

      swiss https://www.replicauhren.to/ gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. rolex swiss replica uhren deutschland gets a suitable balance of straight line and arc of rigorous structure. orologireplica has been happy to watchmaking creativity and integration. an excellent synchronization from palm, your head and even coronary heart is known as a require for high quality redditwatches. avant-garde may possibly be the points with regards to https://www.wherewatches.com/ rolex.