Project

Royaal wonen midden in de stad

Het oude Belgacomgebouw in het hartje van Halle krijgt een nieuwe bestemming. Achter de prachtige Art Deco-gevel komt het verhaal van NOA’H, een kleinschalig woonproject met 23 ruime appartementen en 3 handels- of kantoorruimtes.

  • centrale ligging
  • kleinschalig
  • royale ruimtes met aandacht voor privacy

  • zuidgerichte terrassen
  • stijlvolle en hoogwaardige afwerkingspakketten
  • persoonlijke interieurcoördinator

+ moderne architectuur

+ in de stad wonen zonder in te boeten aan ruimte

+ zicht op groen

De uitzonderlijke ligging van dit project in combinatie met een modern staaltje architectuur, maken NOA’H een bijzondere plek om te wonen en te leven.

Bijzonder wonen in Halle

NOA’H, een naam die comfortabel in de mond ligt en naadloos aansluit op de identiteit van het project. Een naam die “rust” betekent en ook uitstraalt, zoals de ruime woonentiteiten. Ook de link met de centrale, uitzonderlijke ligging is gelegd… NOA’H ligt op de Arkenvest in Halle. Een subtiele verwijzing dus naar de Ark van Noach. Een veilige, geborgen plek om te leven en een uitzonderlijke plek om te wonen.

CAAAP NOAH Halle interieur1 square
CAAAP NOAH Halle interieur3 square
CAAAP NOAH Halle terras square

De zuidgerichte terrassen vormen het verlengde van je leefruimte en creëren een intense buitenbeleving. De grote ramen zorgen voor een enorme lichtinval die je appartement de hele dag door in een warme gloed hult en het buitengevoel tot in je woonkamer brengt.

Een persoonlijke interieurarchitect begeleidt je met passie voor perfectie

Wonen in NOA’H is puur genieten

Jouw wooncomfort staat centraal in elk aspect van dit project. Niet de gebouwen, maar wel de mensen zijn het belangrijkste in alles wat we bij CAAAP doen. Daarom gaan we voor niets minder dan het ultieme wooncomfort.

Zo ontwerpen we stuk voor stuk woningen voor levensgenieters. We nodigen je uit om de kracht van dit kleinschalige boetiekgebouw zelf te ervaren. Kom wonen aan de groene long van Halle in het centrum van de stad.

Een historisch pand met een nieuw verhaal

Architectuur

"Bij het gehele ontwerp van NOA’H was vooral het totaalbeeld van de Arkenvest uiterst belangrijk. Door middel van een eigentijdse vormgeving en materiaalgebruik passen de beschermde Art-Deco gevel van het oude Belgacomgebouw en de nieuwe entiteiten zich naadloos in de omgeving. Er werd gekozen voor een duidelijke structuur in de gevel, gevormd door een frame in baksteen en dieperliggende ramen. De verschillende gelaagdheden in het gebouw, zowel horizontaal als verticaal, zorgen ervoor dat de schaal van het gebouw verkleind wordt en er toch één harmonieuze gevelgroep gecreëerd wordt langsheen de Arkenvest."

"Zowel een intens ruimtegevoel alsook privacy worden sterk geaccentueerd in het volledige ontwerp. De leefruimtes en de terrassen zijn telkens boven elkaar gesitueerd, wat een maximale privacy creëert ter hoogte van de terrassen. Door de hoge, grote raampartijen wordt je appartement de hele dag door in een warme gloed gehuld.

De combinatie van de verschillende accenten en materialen geven het gebouw een eigen karakter en dit in het kloppende hart van de stad."

Architect Sigrid Decramer

B2Ai architecten

Over de projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar CAAAP, creator of triple-A places, wil meebouwen aan de stad van de toekomst en de connectie tussen gebouwen, mensen en omgeving versterken. 

Dit doen ze door een stevige portie ambitie in combinatie met sterke architectuur en een gepassioneerd A-team van mensen die plaatsen een ziel willen geven.

Meer info over CAAAPMeer info over CAAAP
Logo CAAAP